Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs 600k ustawiony.

*XdeMoNT*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , konkurs na 600k był ustawiony ja mój post wysłałem o godzinie 00:34/5 i gdzie on jest!!?

dodam ze neta mi nie lagało w tej samej sekundzie dodałem.

# o.O dodali mojego posta ale ja pamiętam ze wysłałem go 34 a tu jest 35 .

Ustawli to ...

Opublikowano

Spina bo ktoś nie wygrał jest mega, ja nawet się spiąłem ale mam w dupie ten kwadracik. Bardziej boli mnie to że konkurs był taki na odwal i ktoś kto nie powinien ten kwadracik dostanie. Unieważnić trzeba by go było ;)

Opublikowano

Dobra trochę myślenia...

Jakby nie było akceptacji to ktoś mógłby sb walnąć posta, a potem tylko edit i ss wkleić, to po pierwsze,

a po drugie to od strony piątej wygenerowało się chyba 4 strony, więc nawet jeśli da moderator w tym samym czasie dla wszystkich postów da ok, to forum i tak nie wyrobi.

Dodałem posta i wygenerowało posty na stronie piątej i dopiero po dwukrotnym odświeżeniu pojawił się pomiędzy postami które wcześniej były...

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

@up Dokładnie, dużo ludzi wysłało post o 34:00 a moderator mu zaakceptował na 35 ;/ a niektórym jeszcze wogóle ..

Tak jak pisze .::Madvied::. . Nawet jak kokosz zaakceptuje późniejsze posty szybciej niż wasz a potem dopiero wasz to wasz post trafi przed te szybciej zaakceptowane.

Ps. Nie wiedzę by była włączona akceptacja postów, ale to może przeoczenie

/edit

Przepraszam za powtórzenia ;d

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

To nie było w żaden sposób ustawione, ani też czas akceptacji nie wpływał na to, kogo post był pierwszy, a kogo drugi, jak i nie ma wpływu na godzinę, czy datę jego wstawienia.

Wygląda to mniej więcej tak z naszego pkt widzenia:

Post zaakceptowany np godzina 10:20

Post niezaakceptowany np godzina 10:21

Post zaakceptowany np godzina 10:22

Po akceptacji drugiego postu jego data, godzina, jak i miejsce w temacie nie ulega zmianie:

Post zaakceptowany np godzina 10:20

Post zaakceptowany później np godzina 10:21

Post zaakceptowany np godzina 10:22

Tak czy inaczej GM oraz admini widzą doskonale, kto jako pierwszy wstawił screena.

Opublikowano

Hmm.. Wredno a dostanę jakąś nagrodę pocieszenia ? ja jako drugi wysłałem SS, za wredną :) inni wysłali linki czyli ich się nie liczy. (jakiegoś golda )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...